Diensten


Ontruimen

Bij Woningen-Ontruimen hebben we ons vooral gespecialiseerd in het ontruimen van woningen. Natuurlijk kunt u ook voor het ontruimen van andere soorten panden, terreinen of ruimtes bij ons terecht!

Gegarandeerd bezemschoon

Standaard leveren wij een woning bezemschoon op:

  • verwijderen vloerbedekking (bijv. laminaat, tapijt, parket)
  • verwijderen ophangmaterialen uit muren en plafonds (bijv. spijkers, schroeven)
  • gaatjes in muren en plafonds dichtmaken
  • verwijderen raambekleding (bijv. gordijnen, vitrages, zonwering)
  • ruimtes leeg- en schoonmaken
  • conform makelaar of woningbouw organisaties
Prijsgarantie

Gaat u akkoord met onze offerte, dan kunt u er van op aan dat alles wordt uitgevoerd zoals is overeengekomen.

Sleutel- en Opleverdienst

Ontruimingen zijn vaak tijdrovende, intensieve en emotionele gebeurtenissen met meestal een grote tijdsdruk. Mocht u zelf niet aanwezig kunnen of willen zijn, bieden wij u de mogelijkheid om gebruik te maken van onze sleuteldienst.

Wij komen dan de sleutels op een door u opgegeven locaties afhalen en terugbezorgen. Zo kunt zich bezighouden met andere zaken en wordt u niet met herinneringen en emoties geconfronteerd.

Daarnaast kunnen wij ook de gehele oplevering van de woning aan een makelaar, woningbouworganisatie of verhuurder voor u verzorgen.  Als u gebruik maakt van onze opleverdienst hoeft u niet zelf aanwezig te zijn bij de voor- en/of eindinspectie. Wij zorgen ervoor dat de woning conform de eisen tijdig wordt opgeleverd!

Onze medewerkers zijn zich bewust van het feit dat zij op basis van een sterke vertrouwensrelatie werkzaam zijn. Onze medewerkers zijn discreet en betrouwbaar. U krijgt van ons een vast contactpersoon toegewezen waar u met al uw vragen en/of opmerkingen terecht kunt.